Top

Verzenden en betalen

Verzenden

De standaard verzendkosten (ook voor brievenbuspost) zijn €4,95 per bestelling binnen Nederland. Gratis verzending bij een order van minimaal €75,- (excl. verzendkosten) binnen Nederland. De standaard verzendkosten (ook voor brievenbuspost) zijn €11,00 naar België. En vanaf €100,- gratis verzending naar België, onder de 2kg.Let op: Voor bestellingen naar het buitenland (o.a. België), komen er voor de pakketten boven de 2 kg extra kosten bij, dit geldt ook voor de poppenhuizen. Deze kosten verschillen per land waar het pakket naar toe gezonden moet worden. U hoort dit nadat ik de bestelling heb kunnen bekijken. Wacht even met het betalen, tot u heeft gehoord wat de verzendkosten zijn. Besteld u uit het buitenland en staat uw zone nog niet tussen de verzendopties? Neem dan even contact op via het contactformulier.

Wanneer u uw pakket verzekerd wilt verzenden, stuur mij dan na het bevestigen van uw bestelling, een bericht dat u het verzekerd wilt laten verzenden, via het contactformulier, onder aan deze pagina. U krijgt dan bericht van ons over de kosten van het verzekerd verzenden van uw pakket. 

Alle orders worden verzonden via PostNL. U krijgt bericht van ons wanneer uw pakket is verzonden, met een trackentracecode. Zo kunt u zelf op de hoogte blijven van wanneer uw pakket wordt bezorgd.


Betalen

Wij hebben voor u 2 verschillende betaalopties:

1: Direct en veilig online betalen met iDEAL, via Sisow.

2: Overmaken d.m.v. internetbankieren of handmatig overmaken op onderstaand IBAN-nummer:

NL04 ABNA 0506 4056 72
ten name van poppenhuiswinkelcom

BIC ABNANL2A

Na het plaatsen van uw order, ontvangt u de gegevens voor het betalen, indien u dit niet al met Ideal heeft gedaan.

Wanneer u een bestelling na 7 dagen nog niet heeft voldaan krijgt u een betaalherinnering. Mocht u hierna binnen 3 dagen nog niet hebben betaald, dan word uw bestelling geannuleerd.
Wel kunt u dan een nieuwe bestelling plaatsen. Houd u dan wel rekening met uw betaalplicht.
De levertijd van een te laat betaalde bestelling gaat in de dag nadat uw betaling is ontvangen.

Mocht u besteld hebben maar nog niet hebben overgemaakt voor wij artikelen gaan bestellen bij de leverancier, dan verschuift uw order naar de volgende keer dat wij bestellen.